Varen op de Vecht

Spetterende dagjes uit!

Kom heerlijk uitwaaien op de Overijsselse Vecht! Geniet van onze gezellige rondvaarten, populaire kanotochten of huur één van onze mooie sloepen.

Kano afzaktocht Regge/ Vecht

Geniet van de mooiste kanotocht over de Regge en de Vecht. Samen peddelen jullie in onze Canadese kano of kajak door de prachtige, rustige natuur van het mooie Overijsselse Vechtdal. Onderweg zijn er veel mooie plekjes om te picknicken of te zwemmen.

Huur Elektrische Sloep

Deze sloepen zijn volledig elektrisch wat ervoor zorgt dat jullie geruisloos kunnen genieten van het varen. Een heerlijk dagje samen met familie, vrienden of collega’s waarbij je ook echt gezellig met elkaar kan (bij)kletsen. Vaar richting de unieke sluis en stuw van Vilsteren of vaar de andere kant op richting Junne. Onze elektrische vechtsloepen zijn voorzien van een luifel voor wat extra schaduw of voor dat plotselinge regenbuitje.

Rondvaart Vilsteren

Tussen 1 maart en 24 december maken wij vaartochten met de ‘Queen of Vechtvalley’ door de prachtige natuur van Vechtdal Overijssel, naar de monumentale sluis en stuw van Vilsteren. Een mooie tocht van ongeveer 85 minuten.

Rondvaart Marktvaart Dalfsen

Op de donderdagen in de maanden juli en augustus varen wij met onze rondvaartboot “Queen of Vechtvalley” door de prachtige natuur van Vechtdal Overijssel naar het gezellige dorpje Dalfsen.

Marktvaart Dalfsen

Vanaf 9:00 uur mag u aan boord van ons schip ‘Queen of Vechtvalley’. Om 9:30 uur zullen wij vanuit Ommen vertrekken voor onze marktvaart naar het stadje Dalfsen. De prachtige natuur glijdt langzaam voorbij. Onderweg wordt er geschut bij de sluis van Vilsteren en vaart het schip langs het landgoed Rechteren. In Dalfsen meert onze rondvaartboot aan voor de Blauwe Bogenbrug. Hier volgt een vrij steile trap naar boven om in het centrum van Dalfsen uit te komen.

U heeft ruim de tijd (+/- 75 min.) om over de gezellige warenmarkt te struinen of om op een van de gezellige terrasjes neer te strijken.

Contact

Rederij Peters

Locatie: Zwolseweg 4, 7731 BC Ommen
Locatie: Steenoever 1, 7731 PW Ommen

T. (0529) 45 19 24
E. info@rederijpeters.nl
W. www.rederijpeters.nl