B&B de slaapzolder

Toen wij enkele jaren geleden besloten naar het knusse Ommen te verhuizen, lieten we ons huis meteen bouwen met een compleet en luxe appartement / B&B. Een eigen etage met een ruime gezellige woonkamer/volledig ingerichte keuken, een hal met een moderne zeer complete badkamer met douche en  toilet en een fijne comfortabele ruime slaapkamer.

In het appartement is een voorziening voor koffie en thee. Bij aankomst staat er een welkomst drankje voor u klaar in de koelkast.

Laat u na een goede nachtrust verrassen door ons luxe, complete ontbijt.

(Video rondleiding)

Het appartement is uitermate geschikt om ook voor langere tijd te verblijven.

Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling waardoor stabiele prettige temperatuur het hele jaar kan worden gerealiseerd. In het gehele appartement is Wifi van een goede kwaliteit beschikbaar.

Rondom het huis kunt u heerlijk genieten van de mooie tuin. U kunt onder de veranda zitten of lekker van de zon genieten op het terras. Uw fiets kunt u in de afsluitbare schuur plaatsen. Uw auto parkeert u op de privé parkeerplaats bij het huis.

We zitten in een mooi aangelegde rustige wijk aan de rand van Ommen, hier heeft u nog de rust en zit u toch dicht bij het centrum, vlak bij de Golfbaan en heeft u een prachtig vertrekpunt voor uw wandel- of fietstocht.